Бесплатно декодирање на Sim картица за Nokia

Бесплатно декодирање на Sim картица за Nokia

Сега можете да го декодирате вашиот телефон лесно - Преку интернет и тоа лично вие
Ова е многу корисно доколку имате купено нов Nokia телефон кој е кодиран на мрежа од провајдер.
Со пополнување на следната форма, кодот ќе се генерира. Внесете го кодот во вашиот мобилен телефон и ќе биде декодиран.


Пополнија оваа форма

1
Модел
2
Земја
3
Провајдер
4
IMEI код
help
 


Во моментот програмата ги поддржува следните модели на Nokia


Nokia 1100a
Nokia 1100b
Nokia 1220
Nokia 1260
Nokia 1261
Nokia 2100
Nokia 2220
Nokia 2260
Nokia 2300
Nokia 2300a
Nokia 3100
Nokia 3100b
Nokia 3108
Nokia 3200
Nokia 3200b
Nokia 3300
Nokia 3300b
Nokia 3320
Nokia 3360
Nokia 3510
Nokia 3510i
Nokia 3520
Nokia 3530
Nokia 3560
Nokia 3585
Nokia 3590
Nokia 3595
Nokia 3600
Nokia 3620
Nokia 3650
Nokia 3660
Nokia 5100
Nokia 5100a
Nokia 6100
Nokia 6108
Nokia 6200
Nokia 6220
Nokia 6310
Nokia 6310i
Nokia 6340
Nokia 6340i
Nokia 6360
Nokia 6500
Nokia 6510
Nokia 6560
Nokia 6590
Nokia 6590i
Nokia 6600
Nokia 6610
Nokia 6610i
Nokia 6650
Nokia 6800
Nokia 6800a
Nokia 6810
Nokia 6820
Nokia 6820b
Nokia 7200
Nokia 7210
Nokia 7250
Nokia 7250i
Nokia 7600
Nokia 7650
Nokia 8310
Nokia 8390
Nokia 8910
Nokia 8910i
Nokia 9210i
Nokia N-Gage

Ако вашиот телефон не е на листата, Јас не можам да ви помогнам да го декодирате. unlock forum

Free Nokia SIM Unlock with Code Calculator
Unlock Forum


Currently BB5 Phones, this includes N-series (Nokia N70, Nokia N71, Nokia N72, Nokia N73, Nokia N80, Nokia N800, Nokia N90, Nokia N91, Nokia N93i, Nokia N95), Nokia 6630 and Nokia 6680, cannot be unlocked by any way except requesting the code from your provider.
As soon as there's a solution or any news, it will be published here


Рекламација: Авторот на оваа страница не одговара за настанатите штети навашиот телефон, кои би настанале при внесување на информации од оваа страница
Ако кодот за декодорање е внесен грешно повеќе од 4 пати тогаш телефонот може да се декодира само со кабел. 
 
 SitemapWelcomeContactCookiesDonateTranslate 
Free SIM Unlock Nokia online
Gratis SIM Unlock Nokia online
Freie SIM unlock Nokia online
Gratis upplåsning av Nokia online
Gratis Nokia SIM opplåsing online
Ókeypis SIM aflæsing fyrir Nokia í gegnum netið
Poista SIM-lukitus ilmaiseksi Nokia puhelimsetasi
Desbloqueio grátis de telemóveis Nokia
Desbloqueio online de Nokia GSM - Grátis
Libera tu Nokia On-line!
Déblocage gratuit de Nokia en ligne
SIM libero Apre Nokia online
Gratis online uw Nokia SIM-lockvrij maken
Δωρεάν κωδικοί ξεκλειδώματος SIM
Darmowe usuwanie simlocków Nokia Online
Ingyenes Nokia kártyafüggetlenítés
Бесплатное разблокирование телефонов Нокиа
Brīva Nokia telefonu atkodēšana
Nemokamas SIM atrišimas internetu
Besplatno otključavanje SIM zaštite Nokia telefona na internetu
Besplatno otključavanje SIM zaštite Nokia telefona online
Besplatno SIM otključavanje Nokia telefona online
Deblocare gratuită a cartelei SIM online Nokia
Online odblokovanie SIM Nokia zdarma
שחרור מכשירך לכל SIM און-ליין
فك التشفير عن نقال سامسونغ مجانا عن طريق الانترنت
Bedava SIM-Kart Nokia acici online
Безплатно SIM разкодиране на Nokia
Gratis Buka Kunci SIM Nokia secara Langsung
网上免费开诺基亚手机全球通
نوکیا فری آن لا ین سم انلاک
Бесплатно декодирање на Sim картица за Nokia
باز کردن قفل سیم کارت گوشی بصورت آنی و کاملاً مجانی
WaxaaBilaash laguugu Furayaa Moile kaaga Nokia