Бесплатно декодирање на Sim картица за Samsung

Бесплатно декодирање на Sim картица за Samsung

Сега можете да го декодирате вашиот телефон лесно - Преку интернет и тоа лично вие
Ова е многу корисно доколку имате купено нов Samsung телефон кој е кодиран на мрежа од провајдер.
Со пополнување на следната форма, кодот ќе се генерира. Внесете го кодот во вашиот мобилен телефон и ќе биде декодиран.

Пополнија оваа форма

1
Модел
  


Во моментот програмата ги поддржува следните модели на Samsung


SGH-A300
SGH-A400
SGH-A800
SGH-E330
SGH-E500
SGH-E700
SGH-E710
SGH-E715
SGH-E720
SGH-M100SGH-N500
SGH-N600
SGH-N620
SGH-P400SGH-S100
SGH-S105
SGH-S300
SGH-S307
SGH-S500
SGH-V200SGH-X100
SGH-X105
SGH-X410
SGH-X430
SGH-X450
SGH-X460
SGH-X480
SGH-X600
SGH-X660

Ако вашиот телефон не е на листата, Јас не можам да ви помогнам да го декодирате. unlock forum

Unlock forum


Рекламација: Авторот на оваа страница не одговара за настанатите штети навашиот телефон, кои би настанале при внесување на информации од оваа страница
Ако кодот за декодорање е внесен грешно повеќе од 4 пати тогаш телефонот може да се декодира само со кабел. 
 

 SitemapWelcomeContactCookiesDonate 
Free SIM Unlock Samsung online
Gratis SIM Unlock Samsung online
Freie SIM unlock Samsung online
Gratis upplåsning av Samsung online
Gratis Samsung SIM opplåsing online 123
Ókeypis SIM aflæsing fyrir Samsung í gegnum netið
Poista SIM-lukitus ilmaiseksi Samsung puhelimsetasi
Desbloqueio grátis de telemóveis Samsung
Desbloqueio online de Samsung GSM - Grátis
Libera tu Samsung On-line!
Déblocage gratuit de Samsung en ligne
SIM libero Apre Samsung online
Gratis online uw Samsung SIM-lockvrij maken
Δωρεάν κωδικοί ξεκλειδώματος SIM Samsung
Darmowe usuwanie simlocków Samsung Online
Ingyenes Samsung kártyafüggetlenítés
Бесплатное разблокирование телефонов Samsung
Brīva Samsung telefonu atkodēšana
Nemokamas SIM atrišimas internetu Samsung
Besplatno otključavanje SIM zaštite Samsung telefona online
Besplatno SIM otključavanje Samsung telefona online
Deblocare gratuită a cartelei SIM online Samsung
Online odblokovanie SIM Samsung zdarma
שחרור מכשירך לכל SIM און-ליין Samsung
فك التشفير عن نقال Samsung مجانا عن طريق الانترنت
Bedava SIM-Kart Samsung acici online
Безплатно SIM разкодиране на Samsung
Gratis Buka Kunci SIM Samsung secara Langsung
三星手机在线免费SIM解锁
سیمسنگ فری آن لا ین سیم انلاک
Бесплатно декодирање на Sim картица за Samsung
باز کردن قفل سیم کارت گوشی بصورت آنی و کاملاً مجانی Samsung
WaxaaBilaash laguugu Furayaa Moile kaaga Samsung