Få et snedkerkøkken til en rimelig pris

Det er de sidste par år blevet populært at få snedkerfirmaer til at lave låger og bordplader til billige præfabrikerede køkkenelementer i mdf. Men hos Handcrafted Interior, som har showrooms i København og Aarhus, kan du få et skræddersyet snedkerkøkken med massivt træ for samme pris. Så hvorfor nøjes med halvt luksus, når du kan skrue helt op for det lækre håndværk og få dit drømmekøkken til en god pris.

Et hold af interiørdesignere hjælper dig igennem den til tider uoverskuelige proces med at designe dit køkken. Det kan være meget overvældende at skulle holde styr på de mange elementer, der skal til for at lave et køkken fra bunden, men med professionel hjælp kan man nå i mål uden for mange grå hår. Designerne sender planerne til snedkerne, som laver alt fra små bordlister til skabslåger og stabilisatorer. Det er også snedkerne, der installerer og monterer dit køkken.

Bestil dit eget design i den bedste kvalitet

Du behøver hverken gå på kompromis med kvalitet eller udseende, når du skal have nyt køkken. Der er ingen grund til at ty til en såkaldt ikea hack køkken, når man kan få et specialdesignet og snedkereret køkken i slidstærke materialer som massivt træ. Grunden til at et firma som Handcrafted Interior kan tilbyde så fordelagtig en ordning, er manglende mellemled. Firmaet står selv for både design og produktion af køkkenerne, hvilket også gør risikoen for fejlkommunikation mellem leverandør og montør ikke eksisterende, da det er samme firma og kan ordnes internt.

Selvfølgeligt er det også muligt at gå linen ud og tilvælge en bordplade af for eksempel italiensk marmor og andre eksklusive køkkenelementer, men i realiteten kan man altså få et ganske flot og gennemdesignet køkken for samme pris, som et hacket køkken også hurtigt kan løbe op i. 

Køkkenet er hjemmets hjerte 

Når man skal indrette sig i et nyt hjem, så er det vigtigt at gøre det til ens eget. Det kan man blandt andet gøre gennem forskellige indretningsstile, der stemmer overens med ens personlighed, og hvad man føler sig godt tilpas med at være omgivet af.

Det kan være, jeres familie gerne vil have et køkken, der også har spiseplads, så familien kan samles til morgenmad eller de mindste kan lave lektier ved et bord, når der kokkereres. Mulighederne for at skabe lige netop det køkken, som i føler jer hjemme i, er mange og kreative. Afhængigt af budget og smag er der for eksempel et hav af forskellige bordplader at vælge imellem.

Hvis man vil have det helt eksklusive look, kan man vælge italiensk marmor ligesom Kejser Augustus gjorde. Men man kan også vælge forskellige træsorter med lækre oliebehandlinger eller en praktisk natursten som granit. Lad det være en sjov familieaktivitet at vælge låger, greb og bordplade til jeres nye hjerterum.