Omregner

På denne side kan du få hjælp til at få omregnet alverdens mål, forhold og andet. Vores omregnere dækker mange forskellige områder. Se her i oversigten og find netop den omregner du har brug for. Hvadenten det er vægt eller længdemål så kan vi hjælpe dig med nemt at omregne eller konvertere.

reklame

Du skal blot finde den ønskede omregner herunder og udfylde et af felterne. Så vil vores formler automatisk regne de andre felter ud efterhånden som du skriver. Det sker lynhurtigt og er smart til nemt at få omregnet efter dit behov.

Find din online omregner her

Online vægtomregner – Omregn nemt her

For at omregne skal du blot begynde at taste ind i skemaet herunder. Alle værdier for andre måleenheder for vægt og masse bliver så automatisk udfyldt. Prøv selv at benytte vores online omregner. Under skemaet kan du se hvordan du manuelt selv kan regne om fra en enhed til en anden.

Kilo eller kg Gram eller g Pund eller lbs Ounce eller oz Stone eller st

En ting der godt kan forvirre lidt er at pund og lbs er det samme. Derfor skal du kigge under pund, hvis du gerne vil omregne fra kg til lbs eller fra lbs til kg. Vores målomregner herover er derfor en ret komplet vægtomregner. På samme er oz det samme som en ounce.

Det mest efterspurgte i forbindelse med vægtomregnere i Danmark er hvor meget de udenlandske måleenheder svarer til i danske værdier. Derfor har jeg herunder samlet svarene på de mest gængse spørgsmål herunder.

  • Pund til kg: pund * 2,2046
  • Oz til gram: oz / 0,035274
  • Stone til kg: st / 0,15747

Der findes en lang række andre omregningsforhold på kryds og tværs af måleenhederne, men det nemmeste er bare at taste ind i skemaet. Så får du de rigtige mål. Vi har dog ikke miligram eller mg med, men her skal du bare tage antal gram og gange med 1.000.

Energiomregner – Omregn fra kj til Kcal med mere

Især hvis du sidder med opskrifter og skal omregne fra eksempelvis kj til kcal, så kan det være nyttigt med en nem online omregner. Den kan du finde lige herunder. Indtast bare den værdi du kender i tabellen og de andre udfyldes helt automatisk.

Kalorier eller Kcal Kilojoule eller Kj Joule eller J Kilowatt eller KWh

Værdierne som du kan omregne mellem kalorier eller Kcal, Kilojoule eller kj, Joule eller j og Kilowatt-timer eller KWh. De fleste der kommer her til siden vil gerne omregne fra kcal til kj eller omvendt fra kj til kcal. Det er typisk i forbindelse med slankekure, hvor man har behov for at kunne sammenligne sit energiforbrug med energiindtag. Derfor får man ofte behov for at omregne kalorier til kilojoule.

For overskuelighedens skyld har jeg herunder lavet en lille liste over de to mest typiske omregninger, og hvordan man nemt selv kan gøre det manuelt.

  • Omregn Kj til Kcal = Kj / 4,1859
  • Omregn Kcal til Kj = Kcal * 4,1859

Husk dog forskellen mellem kalorier og kilokalorier. Når de fleste taler om kalorier, mener de egentlig kilokalorier, som også forkortes Kcal.

Vi arbejder også på at få en beregner til økonomiske forhold som lån og renter. Indtil det er på plads kan du i stedet holde dig opdateret på greenloan.dk.