3 grunde til at dit barn har gavn af en lektiehjælper

Dette indhold er sponsoreret

Har du et barn i folkeskolealderen, der måske kæmper lidt med at sætte kommaerne korrekt, bøje de tyske verber rigtigt eller måske knaser det med at huske de høje tabeller? Det er helt normalt, at dit barn ikke kan være lige god i alle fag, men det kan være frustrerende for dit barn ikke at føle, at det kan følge med i undervisningen, eller at det sakker bagud i forhold til sine skolekammerater. Men sådan behøver det ikke at være. Med en lektiehjælper fra GoTutor kan dit barn få individuel hjælp i de fag, hvor der er behov for lidt ekstra hjælp, så dit barn kan genfinde glæde ved at gå i skole. 

Skræddersyet hjælp

Alle børn lærer forskelligt, og det er ikke altid at den måde, dit barns lærer forklarer og underviser på, er den rette måde for dit barn at lære på. Med en lektiehjælper kan dit barn få individuel undervisning, der er tilpasset dit barns behov, så det bliver undervist med metoder, som dit barn lærer mest gennem. Derudover er bliver undervisningen også optimeret ved, at dit barn bliver matchet med en lektiehjælper der matcher både fagligt og personligt. Lektiehjælperen har først og fremmest gode karakterer i de fag, dit barn skal undervises i, men dit barn får også en personlig samtale med underviseren først, så i ved om de kan lide hinanden.

Højner fagligheden

Alle lektiehjælpere er dygtige og kompetente inden for de fag, de underviser i og har gennemgået en udvælgelse, hvor de ansættes på baggrund af de har en stor motivation for at hjælpe børn og unge, samt at de har en legende tilgang til læring. Lektiehjælperne er derfor altid engagerede undervisere, der brænder for at styrke dit barns faglige evner, ikke gennem tests, som der er masser af i folkeskolen, men gennem personlig undervisning i samspil med skole, familie og barn. Dit barns lektiehjælper vil også være uddannet i pædagogiske og didaktiske emner, så vedkommende kan tilrettelægge et undervisningsforløb, der matcher dit barns læringsstil. 

Glæde ved læring 

Lektiehjælperens ambition vil altid være, at give dit barns selvtillid og motivation for at gå i skole tilbage. Måske har dit barn det dårligt i skolen, fordi dit barn ikke forstår det faglige stof.Det kan give dit barn ondt i maven og måske undgår dit barn at række hånden op i timerne, på grund af frygten for at sige noget forkert, eller måske kan dit barn ikke følge med i gruppearbejdet og føler sig udenfor. Men med hjælp fra en lektiehjælper, kan dit barn få styrket sin faglighed og dermed finde modet til at række hånden op igen og deltage aktivt i timerne og gruppearbejdet.