Hvad koster det at hyre et flyttefirma?

Det kan være både hårdt, besværligt og tidskrævende at flytte. Derfor overvejer mange, at få hjælp af et flyttefirma. Men hvad koster det egentlig? Og er der noget, man skal være opmærksom på, inden man hyrer et flyttefirma? Det vil vi komme nærmere ind på her.

Hvad koster en flyttemand?

Det er umuligt at sige præcis, hvad en flyttemand koster. Det skyldes, at alle flyttemænd har forskellige priser. Det kan derfor godt svare sig, at indhente en række tilbud, før du beslutter dig for, hvilket flyttefirma du vil benytte dig af. Der kan faktisk være ganske mange penge at spare.

Prisen afhænger desuden også af, om du tilkøber diverse ekstraydelser. Hos nogle flyttefirmaer kan du fx vælge at betale ekstra for nedpakning af boligen eller for at købe ekstra solide flyttekasser. Derudover er der selvfølgelig afstanden mellem de to adresser, som har indflydelse på prisen, samt hvor langt væk derfra flyttefirmaet er beliggende.

De fleste flyttemænd har dog en fast timepris og mange vil også kunne komme med et overslag på en komplet flytning for dig. På Bygga.dk kan du indhente gratis og helt uforpligtende tilbud hos flyttefirmaer – nemt og hurtigt.

Hvad følger med i prisen?

Komfort er det primære, du får med i prisen, når du vælger at lade et flyttefirma stå for din flytning. Du kan både vælge en totalløsning, hvor flyttefirmaet flytter alle dine ting. Eller du kan vælge at det kun er enkelte af dine ejendele, som flyttefirmaet skal tage sig af – hvis du fx har et særligt stort eller besværligt møbel.

Hvis du vælger en totalløsning får du ofte også flyttekasser, opsætning af møbler og slutrengøring i den gamle bolig med i prisen. Forhør dig dog altid hos det enkelte flyttefirma, om hvad der følger med i prisen.

Lad flyttefirmaet stå for elektronikken

Det kan godt være en fordel, at lade flyttefirmaet stå for al din elektronik. Dermed er du nemlig sikker på, at det bliver afmonteret og flyttet forsvarligt, så der ikke er noget, der går i stykker. Flyttemanden skal desuden nok have styr på, hvordan elektronikken er samlet.