Hvorfor skal man bruge Rofus?

Spille sider uden Rofus er ikke sikkert. Rofus er din garanti for, at du spiller på en side, der overholder dansk lovgivning. Du kan læse mere om Rofus på www.rofus.dk.

Hvad er Rofus?

Rofus er Realkommunens ordning for at føre tilsyn med spillesider. Rofus står for Regulering af Onlinespil i Danmark. Formålet med Rofus er at sikre, at der kun spilles hos udbydere, der overholder danske love og regler.

Du kan kun spille hos en udbyder, der er godkendt af Spillemyndigheden og som har fået tilladelse til at udbyde spil i Danmark. Alle udbydere på www.rofus.dk er godkendte og har fået tilladelse til at udbyde spil i Danmark.

Hvorfor skal man bruge Rofus?

For det første er det ulovligt at spille hos en udbyder, der ikke er godkendt af Spillemyndigheden eller som ikke har fået tilladelse til at udbyde spil i Danmark. For det andet sikrer Rofus dig, at du kun spiller hos en udbyder, der overholder gældende love og regler for onlinespil i Danmark – herunder bl.a. reglerne om reklamer og hensynet til mindreårige og personer med risiko for at udvikle et problematisk forhold til spil (ludomani).

Udover disse almindelige forholdsregler skal alle udbydere af onlinespil på www.rofus.dk opfylde de krav, der er beskrevet i bekendtgørelsen om onlinespil (bekendtgørelse nr 1048 af 27/08/2018). 

Derudover indeholder www.rofus.dk links til relevante myndigheder, hvis du fx har brug for hjælp til at stoppe dit spil eller få rådgivning omkring et eventuelt problematisk forhold til spil (ludomani). Endelig finder du på www.rofus.dk information om de forskellige typer af onlinespil samt grundlæggende vejledning i sikkerhed og betaling ved onlinespil.

Rofus er Spillemyndighedens tilsyn med online spiludbydere i Danmark. Formålet med Rofus er at sikre, at det kun er godkendte udbydere, der overholder dansk lovgivning, der kan tilbyde spil til danske spillere – herunder fx annonceringsregler og hensyntagen til mindreårige og personer, der er i risiko for at udvikle et problematisk forhold til spil (spilproblem). Udover disse generelle forholdsregler skal alle onlinespiludbydere på www overholde kravene i bekendtgørelse om onlinespil