Sådan forbereder du den bedste date til din fremtidige partner

Drømmer du om at finde en partner? Så kan det være værd at tænke over, hvordan du kan sætte gang i romantikken med den bedst mulige date. Det vil nemlig give dig de bedste chancer for at vinde drømmeprinsens eller -prinsessens hjerte.

Det kan føles som at befinde sig i et venteværelse, hvis man længes efter en partner. Imidlertid er der mange gode ting, du kan bruge “ventetiden” på. Du behøver nemlig ikke at sidde stille og passivt og vente – i stedet kan du begynde at planlægge alle de vidunderlige dates, der skal bringe dig og din fremtidige partner sammen. 

Hvordan forbereder man en date med én, man aldrig har mødt? 

Er det overhovedet muligt at forberede en date med en person, man aldrig har mødt før? Ja, det er det, og faktisk er det en super mulighed. Det er en mulighed for at tænke grundigt over, hvem det er, du kunne tænke dig at møde. At planlægge en perfekt date med din fremtidige drømmepartner kræver nemlig, at du ved lige præcis, hvem han eller hun er.

Så hvad ser du for dig, når du tænker på en date mellem dig og Mr eller Miss X? Hvor er I, og hvad laver I? Hvis I fx er på en hæsblæsende rutsjebanetur i en forlystelsespark, leder du nok efter en eventyrlysten og frisk partner. Sidder I og nyder de rolige bølgeskvulp på stranden, er du måske ude efter en sand romantiker. Det kan også være, at du vil have det hele, og det er selvfølgelig også muligt.

Planlæg en date der siger noget om dig

Når du skal planlægge den bedste date til din fremtidige partner, kan du med fordel vælge en aktivitet, der siger noget om dig. Hvis det er jeres første date, vil aktiviteten således give et godt indblik i, hvem du er som person – og det er en god måde at lære hinanden at kende på.

Her er mange muligheder, og mange veje at gå. Du kan eksempelvis tage udgangspunkt i dit kærlighedssprog. Er det gaver, kan du medbringe en lille ting til din udkårne. Det behøver ikke at være noget dyrt, men kan bare være en rose eller et stykke chokolade. Hvis din date er skarp, vil han eller hun hurtigt regne ud, at små gaver er noget, du selv sætter pris på.Det kan også være, at dit kærlighedssprog er fysisk berøring. Så kan du arrangere en sanselig date med massage og velduftende olier. Der er ikke nogen, der siger, at det behøver at udvikle sig til massage sex på den første date. Tværtimod kan det bare handle om at nyde hinandens berøringer.